x
- € 50

Apple iPhone 12 Pro 128GB Zilver | Accu 84%

€ 399,99

€ 449,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 12 Pro 128GB Zilver | Accu 84%

Beschrijving:
Batterijconditie: 84 procent
12 megapixel camera
6.1 inch OLED scherm
128GB opslaggeheugen
Draadloos opladen

Met de iPhone 12 Pro krijg je het beste wat Apple te bieden heeft. De krachtige A14 Bionic-chip, een professioneel camera systeem en een keramisch scherm waarmee jouw iPhone tot vier keer beter bestand is tegen valschade. Op het prachtige Super Retina XDR-OLED scherm geniet je maximaal van je foto's en video's. En met de toevoeging van 5G is wachten verleden tijd. Apple brengt met het nieuwe design van de iPhone 12 Pro de vlakke randen weer terug.

Dankzij de maximale helderheid van 1200 nits geniet je van HDR video's met een contrast verhouding van 2,000,000:1. Zwarter dan zwart wordt het niet. Met de iPhone 12 Pro heb je de bioscoop-ervaring op zak.

De iPhone 12 Pro is de eerste iPhone ooit met een LiDAR scanner. Deze technologie wordt door NASA gebruikt om Mars in kaart te brengen. iPhone 12 Pro gebruikt het om te meten hoe lang licht er over doet om terug te kaatsen uit de omgeving. Met deze informatie maakt je iPhone een diepte-map van de ruimte waar je je bevindt. Deze informatie kan gebruikt worden voor prachtige scherpte diepte in je foto's of voor geavanceerde Artificial Reality applicaties.

Met de iPhone 12 Pro levert Apple de eerste telefoon die 4K video's in Dolby Vision kan opnemen.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden/i>

Prijs elders/nieuwprijs: €679,-
Bij ons: €479,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop