x

Apple iPhone Se 2022 64GB Midnight | Nieuw

€ 369,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone Se 2022 64GB Midnight | Nieuw

Beschrijving:
4,7 inch display
12MP camera achter, 7MP camera voor
3GB werkgeheugen
NFC chip, 5G
Snelladen

De Apple iPhone SE 2022 is onder de motorkap uitgerust met een razendsnelle Apple A15, waardoor je de meeste zware games prima kunt draaien.
Deze telefoon heeft een mooie camera achterop zitten van 12 megapixel. De uitstekende software zorgt ervoor dat je altijd wel een goede foto maakt. Om duidelijk in beeld te zijn bij videogesprekken en leuke selfies te maken heeft deze telefoon een 7-megapixelfrontcamera.
De glazen achterkant van de Apple iPhone SE 2022 geeft de telefoon een echt premium gevoel. Het glas is vergeleken met andere materialen beter bestand tegen krassen, waardoor het lang mooi blijft. Apple heeft een speciaal glas gebruikt dat extra goed bestand is tegen vallen en stoten.

Dit product is nieuw.

Garantie: zie voorwaarden Apple

Bij ons: €369,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop