x

Bosch PSS 200 AC Vlakschuurmachine

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Bosch PSS 200 AC Vlakschuurmachine

Beschrijving:
Met de sterke 200 Watt motor en een schuuroppervlak van 92 bij 182 millimeter, is de Bosch PSS 200 AC elektrische vlakschuurmachine de juiste oplossing voor de fijnste afwerkingen. Het unieke schuurblad spansysteem met spanhendel is handig voor het gemakkelijk vervangen van het schuurpapier. De werkomgeving blijft schoon en stofvrij door het Bosch-microfilter systeem, dat ervoor zorgt dat stof direct wordt opgenomen in de microfilter box.

Wordt geleverd in transportkoffer.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop