x

DAP ER-1193B Audio Diversity Receiver | DAP Audio EM-193 Draadloze Microfoon

€ 179,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:


DAP ER-1193B Audio Diversity Receiver | DAP Audio EM-193 Draadloze Microfoon

Beschrijving:
De DAP ER-1193B is een draadloze ontvanger. De receiver werkt op de UHF-band, van 614 tot 638 MHz. Met 193 beschikbare frequenties heeft u altijd de mogelijkheid om een storingsvrije verbinding met een beltpack of handheld op te zetten. Via XLR of jack is de ER-1193B met een mengpaneel of andere hardware te koppelen. Dankzij de behuizing, die een halve rackeenheid breed is, kunnen twee ontvangers naast elkaar in 1U rackruimte gemonteerd worden.

DAP Audio EM-193 Draadloze Microfoon
De EM-193B is een draadloze handheld-microfoon van DAP Audio. In combinatie met de los verkrijgbare ER-1193-receiver worden zang en spraak op degelijke wijze doorgezonden. Er zijn 193 verschillende frequenties te selecteren binnen de UHF-band (van 614 tot 638 MHz). De microfoon is van het dynamische soort en heeft een cardioide opnamepatroon, wat resulteert in het helder oppikken van stemgeluid in de buurt van de microfoon, zonder bijgeluiden uit de omgeving.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €199,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop