x

Dell WD15 Dock 130Watt met Adapter 130Watt

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Dell WD15 Dock 130Watt met Adapter 130Watt

Beschrijving:
Het Dell Dockingstation WD15 is een apparaat dat al uw elektronische apparaten via een USB-C-kabelinterface op uw computer aansluit. Als u de computer aansluit op het dockingstation, kunt u alle apparaten (muis, toetsenbord, stereoluidsprekers, externe harde schijf en grote beeldschermen) gebruiken zonder dat u elk apparaat op de computer hoeft aan te sluiten.

Let op!
Dell Dockingstation WD15 werkt niet met alle USB-C-poorten. Controleer of de USB-C-poort op jouw computer ondersteuning biedt voor het DisplayPort via USB-C- of Thunderbolt 3-protocol.

Dell laptops die een vermogen van meer dan 130 W nodig hebben, moeten worden aangesloten op hun eigen voedingsadapter om te kunnen worden opgeladen en om volledige prestaties te kunnen leveren.


Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop