x

Electronics Ei650 rookmelder

€ 19,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Electronics Ei650 Rookmelder | Nieuw

Beschrijving:
De Ei650 is een optische rookmelder met lithium batterij die niet vervangen hoeft te worden en maar liefst 10 jaar meegaat.

Een optische rookmelder wordt gekenmerkt  door het gebruik van licht om brand te detecteren. Binnen het alarm is er een lichtdetectiekamer. In deze kamer schiet een LED-licht een lichtstraal in een recht licht over de kamer. Het alarm detecteert rook; wanneer rook de kamer binnenkomt, buigt deze het LED-licht van het rechte pad af naar een fotosensor in een ander compartiment in dezelfde kamer. Zodra lichtstralen deze sensor raken, begint het alarm te klinken.
Optische rookmelders detecteren langzame, smeulende branden.


Meerdere stuks op voorraad.

Het betreft een nieuw product.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €29,95
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop