x

Focus Set Buitenlichten Set van 2 | Verschillende Kleuren Verlichting

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Focus Set Buitenlichten Set van 2 | Verschillende Kleuren Verlichting

Beschrijving:
De set bevat twee smart spots, een hoofdkabel van en transformator. De hoofdkabel heeft vaste aansluitpunten, waarop u de armaturen kunt aansluiten.
Stevig materiaal en hoogwaardige kwaliteit. Twee eisen waar iedere buitenlamp aan moet voldoen. Ook bij deze Staande lamp, Spot Focus set Plus Smart is dat het geval. Deze buitenlamp is gemaakt van Aluminium, en kan daardoor wel tegen een stootje. De IP-waarde van 44 zorgt ervoor dat deze set bestand is tegen verschillende weersinvloeden.

De buitenlampen zijn uitgerust met een 5 watt Led lichtbron. De lichtkleur van deze meegeleverde lichtbron is Instelbaar en zorgt voor voldoende verlichting rondom uit huis.
Nadat u het armatuur geplaatst heeft, kunt u deze in de gewenste richting draaien om zo het gewenste lichtbeeld te kunnen creëren.

Merk GardenLights
Smart home Garden Lights Plus
Lichtbron Inclusief 2x 5 watt MR16
2x 370 lumen, Instelbaar
Lichtsoort Led
IP-waarde 44
Voltage 12 volt
Materiaal
Aluminium
Uitgebreide dimbaarheid Ja, met een app

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €109,-
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop