x

Foscam FI8905E | IP Beveiligings Camera

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Foscam FI8905E | IP Beveiligings Camera

Beschrijving:
De FI8905E combineert een digitale videocamera van hoge kwaliteit met netwerkconnectiviteit en een krachtige webserver om vanaf elke locatie op uw lokale netwerk of via internet heldere video naar uw desktop of smartphone te brengen. Het videobeeld van hoge kwaliteit wordt verzonden met een snelheid van 30 fps op het LAN/WAN met behulp van MJPEG-hardwarecompressietechnologie. De beeldresolutie is 640 x 480 (300k Pixels). De Foscam FI8905E camera is gebaseerd op de TCP/IP standaard. De bediening, het beheer en het onderhoud van de camera gebeurt eenvoudig door uw browser te gebruiken om de firmware op afstand te configureren en te upgraden. De Foscam FI8905E IP camera kan tot 30 meter zicht bereiken in absolute duisternis met 60 infrarood LED's.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop