x

GBA Super Mario World: Super Mario Advance 2 | Nintendo Gameboy Advance

€ 19,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

GBA Super Mario World: Super Mario Advance 2 | Nintendo Gameboy Advance

Beschrijving:
Super Mario Advance 2. Dit spel is een perfecte bewerking van de Super Nintendo-klassieker Super Mario World, met echt álle geheime uitgangen en alle levels vol platformplezier.

Mario en Luigi plannen de perfecte vakantie op Dinosaur Island, maar alles gaat mis als ze erachter komen dat prinses Toadstool weer eens is ontvoerd door die verschrikkelijke Bowser. De galante loodgieters Mario en Luigi gaan uiteraard het fantastische avontuur aan om hun oude vriendin te redden. Daarvoor moeten ze Bowsers handlangers verslaan en een paar van de meest raadselachtige puzzels oplossen die ze ooit hebben gezien.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop