x

Mario Party 5 | Nintendo Gamecube

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Mario Party 5 | Nintendo Gamecube

Beschrijving:
Mario en zijn beste vrienden proberen de rust te doen weerkeren in Dream World door over een reeks compleet nieuwe bordspelen te racen. Maar daar liggen talloze verrassingen op de loer! Deze nieuwe game schittert door zijn nieuwe bordspelen, meer dan 60 nieuwe minigames, nieuwe speelbare personages, een uitgebreide stand voor één speler en uiteraard de waanzinnige multiplayeractie waardoor de game in eerste instantie beroemd is geworden.

Spelers kunnen:

De plaats van bijzondere vakjes op de virtuele bordspelen wijzigen om tegenstanders voor te blijven en racen om de meeste sterren te verzamelen.

Keihand knokken in nieuwe minigames waarin je in een duel, traditioneel of met zijn allen tegen Bowser vecht.

Zich vermaken met immens populaire personages. Bovendien maken enkele nieuwe personages hun debuut in hun eerste Mario-game.

Het bordspel beter overzien en sneller verdergaan met de game dankzij de nieuwe 3D-plattegronden.

Het opnemen tegen de Koopa Kid Brigade: drie Koopa Kids die tegelijkertijd aan de beurt zijn, waardoor de wachttijd aanzienlijk korter is en iedereen sneller weer in actie kan komen.

Minigame-wedstrijden winnen waarin het erom gaat muntjes en sterren te pakken die zich her en der op de bordspelen bevinden. Wie de meeste sterren en muntjes verzamelt, wint een bordspel. En wie alle bordspelen wint, wint de game.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop