x

Marmitek BoomBoom 100 Bluetooth Adapter

€ 39,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Marmitek BoomBoom 100 Bluetooth Adapter | Nieuw

Beschrijving:
De BoomBoom 100 is een bluetooth receiver en bluetooth transmitter in één. Stream muziek van een smartphone, tablet of pc naar een audio installatie (RX mode) of stream audio van een tv naar een bluetooth hoofdtelefoon (TX mode). Switch eenvoudig van de ontvangst- naar de zendmodus m.b.v. de schakelaar. De BoomBoom 100 heeft zowel analoge als digitale aansluitingen en ondersteunt aptX, aptX Low Latency en AAC.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €80,-
Bij ons: €39,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop