x

N64 Top Gear Rally 2 Nintendo 64

€ 12,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

N64 Top Gear Rally 2 Nintendo 64

Beschrijving:
N64 Top Gear Rally 2 Nintendo 64 originele versie.

Net als in het echte rallykampioenschap race je niet tegen andere auto's in de cups. In plaats daarvan moet je tegen de klok racen. Degene die de beste tijd voor elke etappe klokt, wint de punten en gaat door naar de volgende etappe en de grotere bekeruitdagingen.

Je kunt ook deelnemen aan de gebruikelijke arcade-rallystijl tegen 4 andere auto's, waarbij de eerste die de finish bereikt de punten pakt. Tijdens een kampioenschapscampagne kunnen 2 spelers als onderdeel van één team spelen, en in de arcade-modus kunnen maximaal vier spelers worden gesplitst.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 mnd

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €12,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop