x

NDS Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal | Nintendo DS

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

NDS Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal | Nintendo DS

Beschrijving:
Inclusief doosje en handleiding.

Kruip in de huid van Tao, een jonge magische student die de magische kunsten onder de knie probeert te krijgen. Op een dag barstte de Demon Seal van een verre Monster Tower en liet hordes woeste, oude monsters los. In Tao's dorp, het dorp van het Bente-eiland, vervloekt een extreem krachtig monster de stadsmensen, inclusief Tao's familie, en verandert ze allemaal in steen. Tao moet een manier vinden om de kunst van de magie onder de knie te krijgen, het Demon Seal te repareren, de vloek te vernietigen en zijn familie te redden. Om de vloek te verbreken, moet Tao het monsterei vinden van het oude monster dat zijn familie, Straitser, vervloekte. Met dat ei kan hij terugkeren naar het dorp en kunnen de laatst overgebleven oudsten de kwade vloek verbreken, maar als Tao niet terugkeert bij de volgende volle maan, zal de vloek nooit verbroken worden.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop