x

Neomounts Monitormount voor 3 Monitoren | Nieuw

€ 149,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Neomounts Monitormount voor 3 Monitoren | Nieuw

Beschrijving:
De Neomounts bureaubeugel, model NM-D135D3BLACK is een kantel-, draai- en draaibare bureaubeugel voor 3 flatscreens tot 27".
Neomounts veelzijdig Dankzij de kantel- (90°), draai- (360°) en draai- (180°) technologie kan de houder in elke kijkhoek worden aangepast om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van de flatscreen. De houder is handmatig in hoogte verstelbaar van 0 tot 49,8 centimeter .
Een innovatief kabelmanagement verbergt en leidt kabels van de beugel naar het flatscreen. Verberg uw kabels en houd de werkplek netjes opgeruimd.
Het draagvermogen van dit product bedraagt ​​8 kg per scherm. De bureaubeugel is geschikt voor schermen die voldoen aan het VESA gatenpatroon 75x75 of 100x100mm.

Specificaties:
Merk NeoMounts
Beeldschermen (max) 3 x
Beeldformaat (max) 27 inch
Draagvermogen (max) 8 KG
VESA montage afmetingen 100 x 100, 75 x 75
Kleur Product Zwart

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €120,-
Bij ons: €149,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop