x

Netvue Belle Smart AI deurbel

€ 89,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Netvue Belle Smart AI deurbel

Beschrijving:
De Netvue Belle is een videodeurbel die werkt met kunstmatige intelligentie (AI). Het onthoudt bekende gezichten, verwelkomt ze bij naam en accepteert pakketten. Het merkt ook ongebruikelijke activiteiten in zijn omgeving op en stuurt waar nodig meldingen. Via een app kunnen de voordeur en het entreegebied in HD worden bewaakt. Met zijn afgeronde hoeken heeft de deurbel een vriendelijk design; de concave, verzonken toetsen verhogen het gebruikerscomfort.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €89,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop