x

Playstation 2 RedOctane PSLGH Gitaar | 2 Games

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Playstation 2 Gitaar | Redoctane PSLGH | 2 Games

Beschrijving:
Gemaakt door Red Octane
Model PSLGH
Bekabelde bediening
Vereist Guitar Hero-videogame
Sony PlayStation 2-versie

Inclusief Guitar Hero games:

Metallica
Het succesvol aanslaan van noten verhoogt de score van de speler of band, evenals de "Rock Meter" die de uitvoering van het nummer vertegenwoordigt. Gemiste noten worden niet gescoord en hebben een negatieve invloed op de Rotsmeter. Als de Rock Meter te laag zakt, eindigt het nummer voortijdig, waarbij het virtuele publiek de band van het podium joelt. Als je een opeenvolgende reeks noten succesvol voltooit, wordt de scorevermenigvuldiger voor die speler tot 4x verhoogd. Deze vermenigvuldiger wordt verdubbeld wanneer de speler star power activeert.
Guitar Hero: Metallica kreeg positieve recensies, waarbij critici beweerden dat het een sterk eerbetoon was aan de band en Neversoft's beste werk in de Guitar Hero-serie tot nu toe. De moeilijkheidsgraad van het spel werd geprezen en bleek leuker voor spelers van alle niveaus dan het moeilijkere Guitar Hero III: Legends of Rock.

Rocks the 80s
Guitar Hero Rocks the 80s is een muziekritmespel en bevat 30 nummers op de setlist welke oorspronkelijk zijn uitgebracht in het muziektijdperk van de jaren tachtig, zoals Radar Love en Round and Round.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop