x

Pokemon Brilliant Diamond | Nintendo Switch

€ 32,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Pokemon Brilliant Diamond | Nintendo Switch

Beschrijving:
Beleef een nostalgisch avontuur als herboren in Pokémon Brilliant Diamond op de Nintendo Switch. Ga op een reis vol mysteries in Sinnoh en vang Pokémon, vecht tegen de sterkste Pokémon Trainers en onthul de waarheid achter de snode plannen van Team Galactic.
Pokémon Brilliant Diamond behoudt de gameplay van vorige Pokémon games en combineert deze met nieuwe actie en RPG elementen.

De prachtige landschappen in Sinnoh, waar Mount Coronet in het midden boven alles uittorent, zijn majestueus en minstens net zo mysterieus.

Je reis begint wanneer een beroemde professor, die onderzoek doet naar de evolutie van Pokémon, je vraagt om naar de verste uithoeken van het land te trekken om een encyclopedisch overzicht van Pokémon te voltooien in de Pokédex.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €48,-
Bij ons: €32,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop