x

Pokemon Scarlet + Pokemon Scarlet:The Hidden Treasure of Area Zero | Nintendo Switch

€ 74,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Pokemon Scarlet + Pokemon Scarlet:The Hidden Treasure of Area Zero | Nintendo Switch

Beschrijving:
Pokemon Scarlet
De Pokémon-wereld is geëvolueerd. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn de eerste openwereld-RPG's in de Pokémon-serie.

Er staat je een groots avontuur te wachten in Paldea, een levendig gebied met uitgestrekte open plekken, meren, hoogvlakten, woestenijen en gevaarlijke gebergtes.
Beleef drie verschillende verhalen en bepaal daarbij zelf welk pad je aflegt. Versla de acht Gyms in de regio in de volgorde die jij wilt om te laten zien hoe sterk je team is en ga uiteindelijk voor de Champion Rank.
Schrijf je in bij de prestigieuze academie in het hart van Paldea en studeer samen met Pokémon. Hier krijg je een speciaal onafhankelijk studieproject dat bekendstaat als de 'Treasure Hunt', een grootse excursie om je vaardigheden als Pokémon Trainer aan te scherpen.

Pokemon Scarlet:The Hidden Treasure of Area Zero
Beleef nieuwe verhalen, verken nieuwe gebieden en ontmoet nieuwe mensen en Pokémon met de betaalde DLC Pokémon Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero. Met deze uitbreiding keren er ook meer dan 230 bekende Pokémon terug die voorheen niet in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet verschenen.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €95,-
Bij ons: €74,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop