x

PS4 Danganronpa V3: Killing Harmony | Playstation 4

€ 22,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

PS4 Danganronpa V3: Killing Harmony | Playstation 4

Beschrijving:
Inclusief Day One boekje en Soundtracks disc.

Een nieuwe Danganronpa begint - Vergeet wat je dacht te weten over Danganronpa en ontmoet een geheel nieuwe cast van Ultimates voor een gloednieuw begin.

De game speelt zich af in een "psycho-coole" omgeving waar een cast van 16 nieuwe karakters word gekidnapt en opgesloten in een school. Binnen zullen sommigen doden, sommigen zullen sterven en sommigen zullen gestraft worden. Evalueer wat je dacht dat een onderzoek in Danganronpa was en ga op zoek naar aanwijzingen naar een aantal moordzaken terwijl je je nieuwe vrienden ter dood veroordeeld.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €22,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop