x

Samsung Galaxy A3 2017 16GB

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy A3 2017 16GB

Beschrijving:
4.7 inch HD AMOLED scherm
16GB opslaggeheugen (Uitbreidbaar met Micro-sd)
2350 mAh accucapaciteit

Met de Samsung Galaxy A3 (2017) heb je altijd zicht op al jouw notificaties. Zo hoef je je telefoon niet aan te raken om op de hoogte te blijven en bespaar je energie. Ook beschikt de A3 (2017) over een vingerafdrukscanner.
De telefoon heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant, daarnaast zit er een 8 megapixel camera aan de voorkant voor het maken van selfies. De front camera beschikt over een verschuifbare camera knop die je vrij over het scherm kunt bewegen zodat je altijd comfortabel een foto kunt maken met één hand vanuit elke hoek.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop