x

Samsung Galaxy A8 2018 32GB

€ 99,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy A8 2018 32GB

Beschrijving:
Beeldscherml: 5.6 inch AMOLED
Camera 16 MP
Geheugen 32GB (uitbreidbaar tot 256GB)
NFC-chip (geschikt voor Samsung-Pay)
Netwerk: 4G

De Samsung Galaxy A8 2018 is gemaakt van premium glas en metaal wat zorgt voor een zeer elegant design. Dankzij de 3D curved achterkant ligt het toestel comfortabel in de hand.

De Samsung Galaxy A8 2018 heeft een verbeterde camera ten opzichte van zijn 2017 voorgangers. Geniet nu van nog scherpere foto's met de 16 Megapixel camera en dankzij de even scherpe frontcamera met flash maak je de meest perfecte selfies.

Door het Full-High Definition Super AMOLED scherm is zwart echt pikzwart en zijn kleuren in alle soorten beschikbaar. Videos zijn echter, en foto's geven je het idee alsof je naar de directe omgeving kijkt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop