x

Samsung Galaxy S24 Plus Marble Grey 256GB/16GB

€ 849,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Samsung Galaxy S24 Plus Marble Grey 256GB/16GB

Beschrijving:
6.7 inch AMOLED scherm
50 megapixel camera, 8k videokwaliteit
Verversingssnelheid 120Hz
256GB opslaggeheugen
Accu: 4900mAh
Fast Charging
5G

Het overzichtelijke en heldere AMOLED-scherm van 6.7 inch van de Samsung Galaxy S24+ biedt een superieure kijkervaring, zowel overdag als 's nachts. Met AMOLED-technologie krijg je nog scherpere beelden dan met OLED-schermen. Door een verversingssnelheid van 120Hz geniet je van vloeiende beelden en animaties, terwijl een maximale helderheid van 2.600 nits ervoor zorgt dat het scherm zelfs in fel zonlicht goed zichtbaar is.

De Samsung Galaxy S24 Plus zit boordevol handige Artificial Intelligence (AI) -functies en zorgt ervoor dat je veel dingen heel makkelijk en snel kunt regelen. Circle to Search zorgt ervoor dat je objecten in foto’s omcirkelt en direct opzoekt op het internet. Dankzij Chat Assist worden je berichten automatisch vertaald en kun je er zelfs voor kiezen om je berichten in een formele stijl te schrijven of juist in een casual stijl. Daarnaast voer je moeiteloos telefoongesprekken in een vreemde taal. Live Call Translation zorgt er namelijk voor dat die gesprekken in real time vertaald worden.
Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy apparaten.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maanden

Prijs elders/nieuwprijs: €1077,-
Bij ons: €849,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop