x

Sony Playstation Move Controller

€ 34,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony Playstation Move Controller

Beschrijving:
Perfect voor Virtual Reality: Verbeter je PlayStation VR-ervaring met maximaal twee PlayStation Move-bewegingscontrollers in compatibele games. Dankzij het lichtgewicht ontwerp, de geavanceerde bewegingssensoren en de volgbol kun je met de PlayStation Move-bewegingscontroller moeiteloos en met ongelooflijke nauwkeurigheid communiceren met je virtuele omgeving.

Specificaties:
Functies: knoppen, bewegingssensor met zes assen (gyro met drie assen, versnellingsmeter met drie assen), magnetische veldsensor, van kleur veranderende lichtbol, trillingen, ingebouwde luidspreker
Ingang: Mini-USB (v1)

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €34,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop