x

Sony STR-DH100 Stereo Receiver

€ 69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Sony STR-DH100 Stereo Receiver

Beschrijving:
LET OP!! Wordt NIET verzonden. Alleen af te halen in de winkel.

De Sony STR-DH100 biedt 2 x 100 Watt aan vermogen met een impedantie van 8 Ohm bij 1kHz en een totale harmonische vervorming (THD) van 1%. Over het gehele frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz levert de Sony STR-DH100 een vermogen van 2 x 90 Watt met een impedantie van 8 Ohm en een totale harmonische vervorming van 0,09%.

De tuner-versterker beschikt over maar liefst vijf analoge audio-ingangen en twee analoge audio-uitgangen. Ieder audio- of videobron kan hier worden aangesloten, mits deze een analoge uitgang heeft. Denk hierbij aan je cd-speler, Blu-ray speler, dvd-speler streaming audiospeler.

Naast de functie van een versterker heeft deze receiver ook de beschikking over een ingebouwde tuner. Deze tuner ondersteunt RDS en heeft verder de mogelijkheid om 60 zenders (30 x AM en 30 x FM) vooraf te programmeren.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop