x

Tales of Symphonia | Nintendo GameCube

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Tales of Symphonia | Nintendo GameCube

Beschrijving:
Inclusief doosje en boekje.

Lloyd Irving en Genis Sage gaan samen met jeugdvriendin Colette Brunel en haar twee beschermengelen op reis om de wereld van Sylvarant te redden. Echter, het redden van Sylvarant betekent het einde van de parallelle wereld Tethe'alla.

Het spel bestaat uit drie hoofdgebieden; een overzichtswereld, het dorp en de kerkers, en een gevechtsscherm. Tijdens de gevechten zijn de eigenschappen van elke speler zichtbaar. Men kiest daarbij vier personages in de party. Na elk gevecht ontvangt of verliest de speler een geldbedrag, afhankelijk van welke doelen zijn behaald tijdens het gevecht.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop