x

Tefal Easygliss Plus FV5718 Strijkijzer | Nieuw

€ 29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Tefal Easygliss Plus FV5718 Strijkijzer | Nieuw

Beschrijving:
Met een maximaal vermogen van 2.500 watt warmt het apparaat zeer snel op, zodat je vrijwel direct aan de slag gaat. De watertank heeft een capaciteit van 270 ml en is transparant, je ziet dus precies hoeveel water er nog in het reservoir zit. Bijvullen doe je eenvoudig onder de kraan. De dunne strijkzool is gemaakt met Durilium AirGlide-technologie, waardoor hij heel soepel over het wasgoed glijdt. Met krachtige stoom verdwijnt iedere kreuk uit elke stof.

Het krachtige vermogen van dit strijkijzer maakt tevens een continue stoomafgifte van 45 g/min mogelijk. Voor de meest hardnekkige gevallen geef je een extra stoomstoot van 195 g/min. Zo ben je elke kreuk de baas. Om het je nog iets gemakkelijker te maken, heeft dit strijkijzer een automatisch stoomsysteem: kies welke stof je gaat strijken en het apparaat doet de rest. Dit zorgt voor een optimaal strijkresultaat. Heb je delicate kledingstukken die je liever niet strijkt? Met deze Easygliss stoom je ook verticaal, waardoor dit geen enkel probleem is. Dit is ook erg handig voor gordijnen en zelfs pakken.


Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €50,-
Bij ons: €29,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop