x

Termozeta Kwarts Kachel 800W

€ 19,99

Aantal:

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Termozeta Kwarts kachel | Straalkachel 800W

Beschrijving:
De elektrische Airzeta Sun TZR25N-straalkachel verwarmt heel plaatselijk. Je schakelt eenvoudig tussen 2 vermogensniveaus: 400 en 800 W. De behuizing is gemaakt van hittebestendig plastic en de reflector en het metalen beschermrooster zijn mooi verchroomd. Dit geeft het design een mooie, strakke look. Bovendien is de kachel zeer stil, in tegenstelling tot andere soorten kachels. Dankzij een veiligheidsschakelaar hoef je niet bang te zijn dat deze koolstofkachel omvalt. Verplaatsen gaat ook heel gemakkelijk met de geïntegreerde handgreep en een gewicht van slechts 800 gram. Bij oververhitting schakelt de kachel zichzelf direct uit.

Dit product is nieuw.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €30,-
Bij ons: €19,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop