x

Xbox One S 1TB Zonder Controller

€ 119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Xbox One S 1TB Zonder Controller

Beschrijving:
Xbox One S console exclusief controller.
De console is veertig procent kleiner dan zijn voorganger en de zwarte kleur vervangen voor mooi, egaal wit. Daarnaast ben je nu in staat de console op zijn zij te zetten (zoals een Wii of een PlayStation 2) en zit de powerbrick nu ín de console, in plaats van er buiten.
Doordat het stroomblok nu ín de console zit (echt één van de belangrijkste veranderingen op het gebied van design), heb je slechts enkele kabels nodig die niet zo opvallen, waarmee je hem eenvoudig op je tv kunt aansluiten. Mogelijk is het ook zo dat de One S zijn warmte beter kwijt kan wanneer je hem rechtop zet.
Ook de controller van de Xbox One S heeft een aantal veranderingen ondergaan. Het bereik is verbeterd en is er nu de bluetooth-verbinding toegevoegd, waardoor je de hardware eenvoudig kunt combineren met een Windows pc of een smartphone of tablet.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €119,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop