x

Zedar ZDR-T31 Deurbel Draadloos

€ 49,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Zedar ZDR-T31 Deurbel Draadloos

Beschrijving:
Met een brede kijkhoek van 135° en 1080p Full HD-beeldkwaliteit legt de Zedar deurbel alles haarscherp vast, zowel overdag als 's nachts dankzij de infrarood nachtzichtfunctie. De deurbel is waterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden.

De Zedar video deurbel kun je draadloos of bedraad aansluiten op je deurbelbedrading. De oplaadbare batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh, wat zorgt voor een batterijduur van 3 tot 6 maanden.

Met de handige app krijg je automatische meldingen bij beweging of aanbellen, en kun je de deurbel koppelen aan spraakassistenten zoals Google Assistent en Amazon Alexa.

Dit product is in goede staat, getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €99,-
Bij ons: €49,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amersfoort.

Used Products Amersfoort
Arnhemsestraat 18
3811LH Amersfoort

Telefoon: 033-4653721

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop